01 gru 2017
Zielony koktajl z awokado i szpinakiem
Awokado i jabłko obrać, pokroić na kawałki i skropić sokiem z cytryny. Przełożyć do wysokiego naczynia, dodać pokrojonego ogórka, umyte i osuszone liście szpinaku, natkę i wybraną substancję słodzącą. Wszystko zmiksować dodając około pół szklanki wody.
Awokado i jabłko obrać, pokroić na kawałki i skropić sokiem z cytryny. Przełożyć do wysokiego naczynia, dodać pokrojonego ogórka, umyte i osuszone liście szpinaku, natkę i wybraną substancję słodzącą. Wszystko zmiksować dodając około pół szklanki wody.
Białko ogółem4 g (5%)14 g (25.00%)Węglowodany ogółem33 g (46%)28 g (50.00%)Tłuszcze ogółem16 g (49%)6 g (25.00%)
Dodaj swój komentarz