Sposób przygotowania: Kaszę ugotować według przepisu na opakowaniu. Pomidora sparzyć, obrać ze skórki, wydrążyć miąższ i pokroić w kostkę. Natkę i cebulę posiekać, łososia pokroić w wąskie paski. Wszystkie składniki wymieszać z oliwą, doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Wartośc kaloryczna:329 kcal (103% z 320)
Ten posiłek mieści się w żądanym przedziale kalorycznym.

wartość zbadananormaBiałko ogółem16 g (19%)20 g (25.00%)Węglowodany ogółem 45 g (54%)40 g (50.00%)Tłuszcze ogółem10 g (27%)9 g (25.00%)

Kasza jaglana • Łosoś, wędzony • Pomidor • Cebula • Natka pietruszki • Oliwa z oliwek • Sok z cytryny • Sól • Pieprz czarny mielony