Wafle ryżowe z pikantną pastą z awokado
Wafle ryżowe 20g 2 sztuki Zestaw 1 ≈ 72 kcal
Awokado 70g 1/2 sztuki Zestaw 3 ≈ 112 kcal
Sok z cytryny 10g 1 łyżka Zestaw 3 ≈ 2 kcal
Cebula czerwona 15g 1 plaster Zestaw 3 ≈ 4 kcal
Przyprawa chili 1g szczypta Zestaw 1 ≈ 3 kcal
Pieprz czarny świeżo mielony 2g szczypta Zestaw 1 ≈ 5 kcal
Sól 2g szczypta Zestaw 2 ≈ 0 kcal
Koper 6g 1 łyżka Zestaw 3 ≈ 1 kcal
Wafle ryżowe z pikantną pastą z awokado
Wafle ryżowe 20g 2 sztuki Zestaw 1 ≈ 72 kcal
Awokado 70g 1/2 sztuki Zestaw 3 ≈ 112 kcal
Sok z cytryny 10g 1 łyżka Zestaw 3 ≈ 2 kcal
Cebula czerwona 15g 1 plaster Zestaw 3 ≈ 4 kcal
Przyprawa chili 1g szczypta Zestaw 1 ≈ 3 kcal
Pieprz czarny świeżo mielony 2g szczypta Zestaw 1 ≈ 5 kcal
Sól 2g szczypta Zestaw 2 ≈ 0 kcal
Koper 6g 1 łyżka Zestaw 3 ≈ 1 kcal
Sposób przygotowania: Awokado obrać ze skóry, rozgnieść widelcem i skropić sokiem z cytryny. Dodać przyprawy,
posiekaną cebulę i koperek. Wszystko wymieszać. Gotową pastą posmarować wafle.
Dodaj swój komentarz