02 paź 2017
Krem z młodej kapusty
Młoda kapusta na anemię, otyłość, ból piersi
Składniki :
Pietruszka. korzeń 155 g
Marchew 480 g
Seler korzeniowy 230 g
Kapusta biała 805 g
Ziemniaki młode 460 g
Ziele angielskie 6 g (3 szt.)
Pieprz Cayenne 6 g (1 łyżeczka)
Liść laurowy 3 g
Składniki :
Pietruszka. korzeń 155 g
Marchew 480 g
Seler korzeniowy 230 g
Kapusta biała 805 g
Ziemniaki młode 460 g
Ziele angielskie 6 g (3 szt.)
Pieprz Cayenne 6 g (1 łyżeczka)
Liść laurowy 3 g
Warzywa umyć i pokroić
Zagotować warzywa, dodać ziele, pieprz i liść laurowy, po zagotowaniu warzyw dodać poszatkowaną kapustę, całość gotować jeszcze 10/15min, po wystudzeniu, zmiksować.
Dodaj swój komentarz